Optimaal renderende gebouwinstallaties

Over Re3com

In 2015 zijn Re3com en Coneco gefuseerd. In opdracht van installatiebedrijven ontwerpt en integreert Re3com regeltechnieksystemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in zorg, onderwijs, kantoren, industrie, cultuur en recreatie. Ons doel is om actief bij te dragen aan het succesvol ondernemerschap van de bedrijven met wie we werken. We willen een fundamentele bijdrage leveren aan de verbetering van klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen.

Passie voor het vak

Bij Re3com brengen we onze passie voor het vak samen met de passie voor mensen. Ons klantteam is zelfsturend en compact. Hiermee garanderen we korte lijnen en snelle processen. En altijd met Coneco op de achtergrond.

Diensten en producten

We bieden een totaalconcept voor ontwerp, realisatie, monitoring, data-analyse en duurzaam beheer en onderhoud. Met onze aanpak laten we gebouwinstallaties optimaal renderen en zorgen we voor het beste binnenklimaat.

Fusie met Coneco

In 2015 is Re3com gefuseerd met Coneco. Sindsdien maken we deel uit van een team van ruim 100 medewerkers. Jaarlijks voltooien we samen zo’n 550 projecten, van klein tot groot. Met Coneco willen we zo goed worden als mogelijk is.

Priva en Coneco: samenwerking en wisselwerking

De samenwerking tussen Coneco en Priva is even oud als Coneco zelf. In de wisselwerking die plaatsvindt tussen de twee bedrijven, deelt Priva kennis met Coneco en voegt Coneco ervaringen uit het veld toe aan de ontwikkeling van nieuwe Priva-producten. Re3com beheert de totale Priva productlijn.

Ontwerpen

We starten met het vertalen van de projectgegevens naar heldere regeltechnische omschrijvingen en regelkastschema’s. Onze projectleider bewaakt kwaliteit en techniek.

Software

Onze software-engineers vertalen de regeltechnische omschrijving naar gebruiksvriendelijke Priva-software. Voor elk project maken we software op maat.

Engineering

Onze elektrotechnische engineers maken in Eplan overzichtelijke elektrotechnische schema’s. Samen met het principeschema vormt dit een helder overzicht van de installaties.

Systeemintegratie

Systeemintegratie is het aan elkaar koppelen van verschillende systemen voor klimaatbeheersing en andere gebouwfuncties. Het resultaat is een totaalsysteem met één bedienlaag.

Regelpanelen

Samen met onze partners integreren we de Priva DDC-regelaars met modules, voedingen, motorgroepen en schakelmaterialen tot een regelpaneel dat geheel voldoet aan alle eisen.

Veldapparatuur

We leveren en installeren onder meer temperatuuropnemers, regelafsluiters, vochtopnemers, drukopnemers, besturing voor lucht- kleppen, thermostaten en rookmelders van alle bekende A-merken.

Bouwplaatsinspectie

Met bouwplaatsinspecties helpen we de klant en onszelf om de voortgang van het project te bewaken en tijdig in te grijpen als het nodig is. Essentieel voor een goedlopend project.

Lucht- en waterzijdig inregelen

Door het optimaal inregelen van alle lucht- en waterzijdige stromingen zorgen we dat de werktuigbouwkundige- en regeltechnische installatie maximaal op elkaar zijn afgestemd.

Bekabeling

In samenwerking met partners verzorgt Coneco het volledig bekabelen van de regeltechnische installatie en het elektrisch testen van het geheel.

In bedrijfstellen

We doen een kop-staart-test van alle regeltechnische componenten, we laden de projectsoftware en we brengen het netwerk ‘in de lucht’.

Functioneel testen

Samen met de opdrachtgever zorgen we voor een functionele test van de gehele regeltechnische installatie aan de hand van de regeltechnische omschrijving.

Service en monitoring

Re3com en Coneco monitoren het rendement en de werking van het systeem in de verschillende seizoenen. We bieden diverse soorten onderhoudscontracten.

Referenties

De samenwerking met onze klanten willen we graag laten groeien. Goede resultaten en een goede verstandhouding: daar is het ons om te doen. Hier vindt u een overzicht van recente projecten.

Bekijk onze Re3com blog voor nieuws, cases en referenties.

Contact

We bevinden ons in het noorden van Nederland. Daar spreken we dezelfde taal als de bedrijven met wie we samenwerken. Maar ons werkveld ligt door heel het land want ook daar waarderen ze onze houding en mentaliteit. Als u meer wilt weten over Re3com of een vraag heeft, nodigen we u van harte uit om ons rechtstreeks te bellen of te mailen.

Re3com
Dijkhuizen 31 A
7961 AE Ruinerwold
0522 76 00 50
info@re3com.nl

Kamer van Koophandel
Re3com Solutions BV: 04067727

Re3com Helpdesk
Onze helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur via ons centrale telefoonnummer: 0522 76 00 50. Of ga naar de website van de Coneco Servicedesk.

Erik Fidom

Erik Fidom

0522 76 00 67

Project engineer

Johan van Elk

Johan van Elk

0522 76 00 52

Sales engineer

Marceline Keizer

Marceline Keizer

0522 76 00 59

Management assistent

Meer weten over Coneco?

Ga naar de website van Coneco


Site by Alsjeblaft!